Zákaznícka linka
02/6820 4415

Vaša fotokniha 2021: rok nádherných spomienok

Naša nová knižná predloha „Moments 2021“ vám ponúka vopred navrhnutú ročenku - vyplňte stránku po stránke svojimi najkrajšími zážitkami roku 2021.

Uplynulo dvanásť mesiacov. Dvanásť mesiacov plných nezabudnuteľných chvíľ, ktoré boli obzvlášť špeciálne, pretože ste ich prežili spolu so svojimi obľúbenými ľuďmi. Premeňte nádherné spomienky na hmatateľný príbeh: Pomocou našej novej predlohy knihy „Moments 2021“ vytvorte jedinečnú CEWE FOTOKNIHU, vďaka ktorej si budete môcť znova a znova prezerať tie najdôležitejšie momenty roku 2021.

Vytvorte si vašu originálnu CEWE FOTOKNIHU

Ako navrhnúť svoju osobnú ročenku

Ak si chcete vytvoriť CEWE FOTOKNIHU, môžete si buď stiahnuť náš softvér CEWE fotosvet do počítača, alebo použiť online editor priamo na našich webových stránkach. Potom, čo vyberiete formát, obálku, papier a povrchovú úpravu fotoknihy, máte možnosť vybrať si jednu z predlôh kníh. Nájdete medzi nimi aj najnovší dizajn „Moments 2021“.

Pre ročenku odporúčame zvoliť formát CEWE FOTOKNIHA Veľká (formát A4) alebo CEWE FOTOKNIHA XL (štvorcový formát). Fotografie v nich vyniknú v plnej kráse.

Predloha vám uľahčí a urýchli tvorbu vašej fotoknihy.

Naplňte stránky (svojim) životom

Vďaka knižnej predlohe „Moments 2021“ sú všetky strany vo vašej fotoknihe vopred navrhnuté. Zástupné symboly fotografií jednoducho naplníte svojimi obľúbenými okamihmi. Ak to chcete urobiť, kliknutím na položku „Moje zariadenie“ importujte príslušné fotografie z počítača. Tip: Motívy, ktoré by ste chceli ukázať vo svojej ročenke, umiestnite vopred do špeciálne vytvoreného priečinka. Váš výber tak ľahko nájdete a bude sa vám jednoduchšie orientovať vo fotografiách.

Vyberte tie najkrajšie fotografie z každého ročného obdobia.

Prispôsobte si svoju fotoknihu

Každú stránku si môžete prispôsobiť, ako chcete. Ak napríklad kliknete na klipart, pomocou rohových bodov môžete zmeniť jeho veľkosť. Dvojitým kliknutím na klipart sa dostanete na paletu farieb. Môžete si tam vybrať farbu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim motívom - vaša ročenka tak bude jedinečná.

Kliparty a texty dodajú knihe nový nádych a ten správny šmrnc.

Návrh podľa knižnej predlohy „Moments 2021“

Zvýraznite obálku

Potom, čo ste sa rozhodli pre formát a vhodnú obálku, na našom webe si môžete vybrať predlohu knihy v online editore. V našom prípade sme vybrali veľký formát s tvrdou väzbou a knižnú predlohu „Moments 2021“. Vďaka tvrdému obalu môžete písmo na ňom zvýrazniť povrchovou úpravou.

Podľa ročných období

Knižná predloha je rozdelená na jarnú, letnú, jesennú a zimnú časť. Týmto spôsobom si môžete v chronologickom poradí prezerať svoje najkrajšie chvíle a spomienky. Aj tu máte možnosť prispôsobiť si dizajn podľa svojho želania a napríklad pridať kliparty a textové polia.

Farebne podčiarknite témy

Namiesto toho, aby ste všetky zástupné symboly zaplnili fotografiami, môžete alternatívne vložiť farebné oblasti na zvýraznenie ročných období. Ak to chcete urobiť, vyberte v kategórii Kliparty jednofarebný obdĺžnik v kategórii „Tvary“ a presuňte ho na požadované miesto vo svojej fotoknihe. Kliknutím na klipart zmeníte jeho farbu pomocou ponuky farieb.

Zlaďte farby motívov

Dvojstrany vo vašej fotoknihe vyzerajú obzvlášť harmonicky, ak sú fotografie farebne podobné. Dvojitým kliknutím na fotku otvoríte CEWE fotonáhľad a môžete fotografiu upraviť. Ak navrhujete priamo na našom webe v online editore, otvoria sa možnosti fotografií. V oboch prípadoch môžete svoje fotografie priamo upraviť a napríklad pridať farebný filter.

Zmeňte perspektívu

Použite pre svoju ročenku motívy, ktoré pre vás odrážajú chvíle radosti, a kombinujte portrétne zábery so širokouhlými fotografiami, aby ste ukázali rôzne uhly. Ak sa vám zástupný symbol zdá príliš veľký alebo príliš malý, môžete v ňom presunúť motív alebo zmeniť formát. Jednoducho potiahnite označené body po stranách a v rohoch.

Pohodlne a online: získajte hotovú ročenku rýchlo a jednoducho

Ak navrhujete svoju fotoknihu v online editore na našich webových stránkach, môžete svoj projekt uložiť a pokračovať v úpravách v inom čase - a z iného zariadenia. Na svoj počítač nemusíte inštalovať žiadny softvér a môžete použiť všetky naše šablóny kníh a prvky návrhu.

Ročenku si môžete navrhnúť jednoducho a pohodlne prostredníctvom webovej stránky.

Dúfame, že vás bude zbieranie najkrajších chvíľ roku a vytváranie osobnej ročenky 2021 baviť.

Váš tím CEWE

Ďalšie nápady na kreatívne obálky vašich fotokníh

Objavte pestré predlohy pre ročenku v našom softvéri CEWE fotosvet.

Dobrodružné momenty

Jednoduché detaily

S dôrazom na rok

Rodinná

Klasická

So žiarivými prvkami

Objednať si CEWE FOTOKNIHU je také jednoduché

Či už cez softvér, prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo pohodlne online: Vyberte si z rôznych možností objednania!